Att byta foder till din hund

Varför skulle man byta foder till sin hund? Ja, det kan finnas flera anledningar till detta. Bland annat så kan det vara så att din hund inte tål det foder som den nu får eller att den börjar gå upp i vikt och behöver ett mer balanserat foder. Anledningarna kan vara olika till varför man väljer att byta foder.

Det finns naturligtvis en hel del foder att välja bland. Försök vara så påläst som möjligt om hur man byter foder till sin hund. Alla hundar byter foder ett par gånger under sitt liv och den fösta gången är när man ska gå över från valpfoder till foder för vuxen hund.

Om ni av någon anledning behöver byta foder till er hund. Så kolla upp med Buddy Pet Foder först. De ger en bra inblick i hur man bäst går tillväga med bytet av foder men också så har de ett mycket bra foder till hundar som man kan byta till. Låt bytet ske succesivt så hundens mage hinner vänja sig med sitt nya foder. Det kan ta upp till lite mer än två veckor som man succesivt byter ut fodret och blandar med det nya.

This entry was posted in Hundar.